25 de març 2012

Cooking

Bròquil, bledes, pésols i macarrons. A la que surt el sol em ve molt de gust cuinar, i aquest cap de setmana tenia ganes de provar nous experiments que vaig veure a Pimienta Rosa.

 Bròquil amb pasta i nous



Pésols de l'hort amb patata, ou i botifarra negre de El Figaró



Tartaletes de bledes de l'hort amb tomàquet, alls tendres, ceba i orenga



Pastís de crema catalana i poma per celebrar Sant Josep

I mentres plantàvem noves plantes a la terrassa: una llimonada amb llimones de l'hort




2 comentaris:

  1. m'ha agradat molt aquest post també :) quin munt de receptes xules!

    ResponElimina
  2. Guapaaaaaa!! Moltes gràcies!!!! Alguna idea l'he treta de Pimienta rosa, d'altres hem improvisat amb les verdures que tenim de l'hort.....Ja vaig veure que al vostre balconet teniu molts i nous arbres ;) ara a la primavera està tot tan bonic, oi?? Petonets, cuida't molt!!!!!

    ResponElimina